Новосілки новобуд

Цікавить можливість покупки квартири в новобудові в Новосілках? Ми пропонуємо ЖК з гарним місцем розташування та відмінними умовами. Побудований наш будинок з цегли, з основними конструктивними рішеннями можна ознайомитися на сайті. У нас вигідні умови для покупки житлоплощі і зв'язатися з нами для консультації можна в будь-який час. Контактні телефони забудовника розміщені на нашому сайті.

Новосілки новобудЗацікавило село Новосілки?
Новобуд розташований в районі з відмінною транспортною розв'язкою, їздити в Київ звідси можна щодня.

Ми пропонуємо новобуд в Новосілках на березі мальовничого озера, поруч є дитячий садок і школа. У близькому розташуванні безліч магазинів і амбулаторія, в 10 хвилинах їзди парк «Феофанія» і ВДНХ, музей «Пирогово». У цокольному поверсі будинку є офісні приміщення, всі нюанси можна уточнити у нашого персоналу. Не відкладайте знайомство з нашою новобудовою в Новосілках, ми можемо екскурсію забезпечити для Вас у зручний час. Ми пропонуємо квартири з різною кількістю кімнат і впевнені, що у нас Ви неодмінно підберете собі відповідну. Ігровий та спортивний майданчики дозволять Вашим дітям весело і з користю проводити вільний час. Біля будинку є автопарковка, наш житловий комплекс є хорошою знахідкою для молодих сімей. Якщо Вас зацікавив в селі Новосілки новобуд, то негайно звертайтеся до нас за детальною консультацією. Ми пропонуємо утеплений будинок з заскленими лоджіями, про покупку житла у нас Ви не пошкодуєте.

Зв'язатися з нашими співробітниками з приводу квартир в новобудові в Новосілках Ви в зручний час можете за контактними номерами на сайті. Ми цінуємо довіру кожної зацікавленої особи і будемо раді розповісти про особливості нашого ЖК. У нас є все необхідне для комфортного життя, наш будинок відмінно впорядкований.