Новобуд «Новосілки»



Якщо Ви хочете жити в комфортному житловому комплексі недалеко від столиці, то Вас напевно зацікавить «Новосілки» новобуд. Інфраструктура розвинена в районі його розташування відмінно і проблем з транспортною розв'язкою тут не буває. До м. «Теремки» всього 10 хвилин пішки і поруч з будинком є ​​гарне озеро. Вибирайте квартиру в затишному комплексі, у нас на всі квартири виправдані розцінки.

Зацікавив новобуд «Новосілки»? Не втрачайте часу і вибирайте квартиру з потрібною кількістю кімнат і плануванням у нас прямо зараз.

Новобуд «Новосілки»У новобудові «Новосілки» буде комфортно жити всім членам Вашої родини, поблизу від будинку є садок і школа. Недалеко є амбулаторія і безліч магазинів, а в 10 хвилинах їзди знаходиться ВДНГ. Інформація про оздоблювальних і конструктивних рішеннях є на сайті, ми відкриті й для консультування. Щоб в новобудові «Новосілки» підібрати квартиру, зв'яжіться з нами у зручний час. Вам про всі переваги нашого комплексу розкажуть докладніше і дадуть відповідь на питання. На території новобудови є ігровий та спортивний майданчики, автопарковка. Якщо Вас зацікавив новобуд «Новосілки», то записуйтеся на екскурсію туди зараз. Для будівництва будинку використовувалися надійні і якісні матеріали, він виглядає респектабельно і естетично. Ми подбали про хороший благоустрій території біля комплексу і впевнені, що Вам тут сподобається.

Зв'язатися з нами для консультування, пов'язаного з новобудовою «Новосілки», Ви можете по вказаному телефону. Ми пишаємося виконаною роботою, і Ви зможете її по достоїнству оцінити вже найближчим часом. Купуйте квартиру в районі, де тихо і затишно, а столиця при цьому знаходиться в максимальній близькості.