Продаж квартир Новосілки

 

Однією з перших досягнень у більшості жителів України є придбання власного житла. Завдяки сучасним розробкам в будівельній сфері та архітектури можна домогтися створення відносно недорогого будинку, який буде міцним і теплим, а квартири в ньому будуть мати зручний дизайн. Якщо Вас цікавить продаж квартир, Новосілки можуть стати Вашим новим будинком. Забудовник «ФОРУМ-ЖИТЛОБУД» пропонує нове рішення житлового питання - гарний житловий комплекс з цегли зі зручною транспортною розв'язкою та іншими зручностями.

Продаж квартир НовосілкиТут Вас чекають тихі вечора на природі біля озера, швидка дорога до роботи зі станції метро Теремки, вихідні на ВДНГ і в парку «Феофанія». Неподалік від будинку розташований знаменитий музей «Пирогово», а також сади, школи, різноманітні магазини і цілодобові аптеки. Багато, хто давно цікавиться продажем квартир, вибирають Новосілки, так як цей район примітний низьким рівнем шуму, чистим повітрям і зручним розташуванням.

Що стосується самої будівлі, на цокольному поверсі розміщені офісні будівлі. Якщо Ваше підприємство переїжджає в наш житловий комплекс, проживання тут стане ще більш зручним. Досить просто спуститися на ліфті, і Ви вже на роботі. Заходьте на офіційний сайт компанії з продажу квартир в Новосілках і вивчайте деталі планування будинку. Будівля має своє утеплення, стіни оброблений штукатуркою. Висота стель становить 2.7 метра. Квартира продається відразу з протиударною вхідними дверима. Звертайтеся до менеджера компанії з продажу квартири в районі Новосілки, щоб дізнатися більше про центральному опаленні, типі водовідводів на даху під верхніми поверхами і наявності лічильників на комунікації.

Ознайомитися з цінами на житло в мальовничому районі можна на нашому сайті. Відзначимо, що будівництво об'єкта закінчується вже в другому кварталі 2018 року. Вибирайте нове житло, яке можна з нуля оформити під себе. Телефонуйте нам за номером, який вказаний на сайті, якщо цікавить продаж квартир. Новосілки можуть стати Вашим улюбленим місцем для відпочинку після роботи.

 Києво-Святошинський район приваблює молодих людей своїм зручним розташуванням і наявністю всіх зручностей для проведення дозвілля. Ви можете переконатися в цьому, якщо зверніть увагу на продаж нових квартир біля с. Новосілки.